Εισαγωγή – Πληροφόρηση σχετικά με προστασία δεδομένων

Στο TEDXChios παίρνουμε την ιδιωτικότητά σας πολύ σοβαρά και κάνουμε οποιαδήποτε προσπάθεια για να διαφυλάξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή πολιτική απορρήτου έχει σκοπό να σας ενημερώσει σχετικά με το ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται και ποια μέτρα παίρνουμε για να προστατεύσουμε αυτές τις πληροφορίες, ποιοι είναι οι παραλήπτες αυτών των πληροφοριών, όπως επίσης να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα δικαιώματά σας να ενημερώσετε, αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου μας. Αν επιθυμείτε να ενημερώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες ή οποιαδήποτε ειδική συγκατάθεση που έχετε δώσει στην ιστοσελίδα μας ή αν θέλετε περισσότερες διευκρινίσεις αναφορικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου ή αν θέλετε να κάνετε χρήση οποιουδήποτε από τα σχετικά δικαιώματά σας που απορρέουν από τους σχετικούς νόμους και τις πολιτικές παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το TEDxChios στο privacy@tedxchios.com

1. Τι πληροφορίες συλλέγουμε και πώς

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, το συνέδριο μας, τις φόρμες μας και τους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μας, συλλέγουμε πληροφορίες που μπορεί να σας αναγνωρίσουν, άμεσα ή έμμεσα. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τη Διεθνή και πιο συγκεκριμένα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων, μερικές από τις πληροφορίες που συλλέγονται θεωρούνται προσωπικά δεδομένα (π.χ. όνομα και επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου κλπ) («προσωπικά δεδομένα»). Ως χρήστης των υπηρεσιών μας και επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, θεωρείστε υποκείμενο δεδομένων και εμείς θεωρούμαστε επεξεργαστές δεδομένων.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θεωρείται οποιαδήποτε ενέργεια ή αλληλουχία ενεργειών που γίνεται αντιληπτή μέσα από αυτοματοποιημένα ή μη αυτοματοποιημένα μέσα στα προσωπικά δεδομένα όπως συλλογή, συμπλήρωση, οργάνωση, καταχώριση, ανάκτηση, μεταφορά, διαγραφή, καταστροφή ή οποιαδήποτε άλλη σχετική ενέργεια.

Ο επεξεργαστής δεδομένων είναι «η εταιρεία» εκδηλώσεων TEDxChios που εδρεύει στη Χίο, διεύθυνση ………….. τηλέφωνο ………………… email: info@tedxchios.com

Στην ιστοσελίδα μας, συλλέγουμε 3 ειδών πληροφορίες:

  1. Προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε άμεσα όταν καταχωρείτε πληροφορία μέσα από μια φόρμα που βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο αίτημα ή σκοπό
  2. Δεδομένα συλλέγονται αυτόματα όπως πληροφορίες παρακολούθησης, IP διευθύνσεις ή άλλα δεδομένα σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας
  3. Μικροδεδομένα για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ποια σημεία της ιστοσελίδας μας είναι πιο χρήσιμα και ενδιαφέροντα στο ακροατήριο μας

1.1. Προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε άμεσα

Συμπλήρωση φόρμας

Σε σχετικές φόρμες που επιλέγετε να συμπληρώσετε, παρέχετε προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομά σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ταχυδρομείου, και έχετε την επιλογή να παρέχετε άλλες πληροφορίες. Επίσης, συλλέγουμε πληροφορίες για δραστηριότητά σας στην ιστοσελίδα όταν καταχωρείτε στα αγαπημένα, αποθηκεύετε ή παρακολουθείτε Ομιλίες TEDxChios

Πληροφορίες για το συνέδριο

Όταν απαιτείται για την εγγραφή του Συνεδρίου του TEDxChios μέσα από την ιστοσελίδα μας ή άλλες ιστοσελίδες συνεργατών (π.χ. eventora) συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες συμπεριλαμβανομένων του ονόματός σας, της διεύθυνσης σας, του τηλεφωνικού σας αριθμού και την ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου και άλλων προτιμήσεων όπως προφίλ, φωτογραφίες, εργαστήρι και επιλογές ενέργειας. Κατά διαστήματα μπορεί να ερωτηθείτε για να παράσχετε επιπρόσθετες πληροφορίες όπως πληρωμή υπό μια ασφαλή διαδικασία εγγραφής για το συνέδριο. Όταν παρέχετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, θα διαμοιραστεί μόνο σε πιστοποιημένους τρίτους οι οποίοι πραγματοποιούν εργασίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η οικονομική συναλλαγή, και μόνο τα τέσσερα τελευταία ψηφία θα αποθηκευτούν.

 

1.2. Μη προσωπικά δεδομένα συλλέγονται αυτόματα

Πληροφορίες παρακολούθησης για την ιστοσελίδα μας

Αυτός ο τύπος πληροφοριών σχετίζεται με το πόσες προβολές υπολογίζονται για κάθε ομιλία του TEDxChios και πόσες φορές ομιλίες του TEDxChios αποθηκεύονται στα αγαπημένα. Άλλα σημεία της ιστοσελίδας αυτόματα αποθηκεύουν μη προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας, τη δημοτικότητα και τον θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο. Εκτελούμε στατιστικές αναλύσεις χρηστών της ιστοσελίδας σχετικά με το πώς βλέπουν και συμμετέχουν για λόγους εξέλιξης και γενικότερα για να ενημερώσουμε τους διαφημιστές/διαφημιζόμενους σχετικά με τη φύση του ακροατηρίου μας.

 

Συσκευή δεδομένων

Μπορεί να συλλέξουμε μη προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή, την κινητή συσκευή ή άλλη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας όπως την IP διεύθυνση, ημερομηνία και ώρα πρόσβασης, πληροφορίες γεωγραφικής θέσης, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών, τύπος περιήγησης, γλώσσα περιήγησης και άλλες πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα.

 

1.3. Δεδομένα που συλλέγονται με μικροδεδομένα

Χρήση παρακολούθησης

Όπως στις περισσότερες ιστοσελίδες χρησιμοποιούμε μικροδεδομένα και διάφορες τεχνολογίες, όπως μικροδεδομένα της GoogleAnalytics, για διαχείριση του TEDxChios.com και παρακολούθηση χρήσης του περιεχομένου που παρέχουμε, όπως επίσης Facebook για να μας βοηθήσουν να στοχεύσουμε καλύτερα τη διαφήμιση σε πλατφόρμες που προωθούν το TEDxChios στους χρήστες τους. Επίσης, χρησιμοποιούμε μικροδεδομένα για να σας παρέχουμε μια ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία περιήγησης και προκειμένου να μπορούμε να σας παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες και λειτουργίες όπως κοινοποίηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση μικροδεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα μικροδεδομένα που χρησιμοποιούμε και γιατί, παρακαλούμε διασβάστε την Πολιτική Μικροδεδομένων παρακάτω.

 

2. Βασικές αρχές επεξεργασίας δεδομένων – Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας – Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για περιορισμένους σκοπούς και δεν τα πουλάμε σε τρίτους. Οι συγκεκριμένες χρήσεις ορίζονται παρακάτω. Η επεξεργασία των δεδομένων πραγματοποιείται με νόμιμα διαφανή μέσα με την Ευρωπαϊκή (GDPR) και Ελληνική νομοθεσία και μόνο για την απαραίτητη επέκταση για τους σκοπούς της ιστοσελίδας μας και τα συνέδρια.

Διατηρούμε τα δεδομένα σας μόνο όσο αυτό είναι απαραίτητο σύμφωνα με τους νόμους, αυτούς τους όρους, την Πολιτική Απορρήτου του TEDxChios και τους σκοπούς του TEDxChios που παρουσιάζονται εδώ αναλυτικά.

Είναι σημαντικό για εσάς να γνωρίζετε ότι λαμβάνουμε κάθε πιθανό μέτρο για να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας ασφαλή και προστατευμένα από οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια ή επεξεργασία, από οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής ή καταστροφής όπως επίσης από οποιαδήποτε μη εγκεκριμένη πρόσβαση. Για να προστατεύσουμε και να αποτρέψουμε μη εγκεκριμένη πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες, να διατηρήσουμε την ορθότητα των δεδομένων, να αποτρέψουμε ατυχή απώλεια, καταστροφή, ζημιά ή κλοπή των δεδομένων, το TEDxChios εφαρμόζει και διατηρεί μέτρα ασφαλείας και οργάνωσης, με εμπορικούς ικανοποιητικούς φυσικούς, τεχνικούς και διαχειριστικούς ελέγχους.

Να θυμάστε, όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα τρίτου από το www.tedxchios.com, ότι δεν ελέγχουμε τις πολιτικές απορρήτου των άλλων, παρακαλούμε να ελέγχετε πριν περιηγηθείτε σε αυτές τις ιστοσελίδες ώστε να βεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με αυτούς τους όρους.

Επίσης, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί το SSL πρωτόκολλο (SecureSocketsLayer), το οποίο εφαρμόζει μεθόδους κρυπτογράφησης στην ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα σε δύο συσκευές βεβαιώνοντας μια ασφαλή σύνδεση ανάμεσά τους μέσω διαδικτύου και έτσι, προστατεύει οποιαδήποτε προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το SSL είναι ενεργό βλέποντας τους https:// χαρακτήρες και το σύμβολο λουκέτου στη μπάρα του προγράμματος περιήγησης σας (www.tedxchios.com).

Παρέχοντας αιτούμενες υπηρεσίες

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα για να εκπληρώσει τις αιτήσεις σας για υπηρεσίες. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες επαφής για να ανταποκριθούμε στις αιτήσεις σας, επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που καταχωρείτε μέσα από τις φόρμες μας κλπ.

Επικοινωνία

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε για να στείλουμε email, ενημερωτικά δελτία ή πληροφορίες σχετικά με το συνέδριό μας και άλλες εκδηλώσεις του TEDxChios (αν έχετε επιλέξει γι’ αυτή την πληροφορία). Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα για να σας στείλουμε email επικοινωνίας, όπως ενημερώσεις στην ιστοσελίδα μας ή προσκλήσεις για άλλες εκδηλώσεις.

Επιβολή

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα για να αποτρέψουμε παράνομες δραστηριότητες, επιβάλλουμε τους όρους χρήσης του www.tedxchios.com ή ότι άλλο απαιτείται από το νόμο που εφαρμόζεται.

Συμπεριφορική διαφήμιση

Προκειμένου να βοηθήσουμε το TEDxChios να προωθηθεί καλύτερα σε πλατφόρμες τρίτων, το TEDxChios εργάζεται με τρίτους για να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας από εσάς έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε διαφημίσεις σχετικά με προσφορές του TEDxChios (όπως προϊόντα και υπηρεσίες) προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας, συμπεριλαμβανομένων ελεύθερων εκπαιδευτικών πηγών και προτάσεις περιεχομένου. Αυτή η διαφήμιση μπορεί να εμφανιστεί είτε στην ιστοσελίδα μας, στις εφαρμογές μας, ή σε άλλες ιστοσελίδες.

Συγκεκριμένες χρήσεις του προγράμματος

Επιπρόσθετα στις χρήσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε προσωπικές σας πληροφορίες για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς αποκαλύπτονται σε σας τη στιγμή που συλλέγουμε τα δεδομένα σας ή ταιριάζει με τη συγκατάθεσή σας, όπως εφαρμογές για ποικίλα προγράμματα του TEDxChios, φόρμες υποψηφιότητας, και αιτήματα που καταχωρούνται από επισκέπτες συμπεριλαμβανομένων όπως αναφέρεται παρακάτω.

Οι εγγραφές για το συνέδριο του TEDxChios μέσω του eventora

Το TEDxChios συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες για να:

  • αξιολογήσει την εφαρμογή για την παρακολούθηση ενός συνεδρίου TEDxChios ή μιας εκδήλωσης
  • επεξεργαστεί την πληρωμή μέσω τρίτων προμηθευτών που διαχειρίζονται τη διαδικασία ασφαλούς πληρωμής για λογαριασμό μας
  • διαχειριστούμε τις απαιτούμενες πληροφορίες για τη σχεδίαση και τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων, δραστηριοτήτων, parties και γευμάτων
  • επικοινωνήσει με τους εγγραφέντες όσον αφορά ειδοποιήσεις, ενημερωτικά δελτία, ενημερώσεις και πληροφορίες που αφορούν τη συμμετοχή τους

Ομιλητές του TEDxChios

Το TEDxChios συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες για να:

  • αξιολογήσει υποψηφιότητες για τους Ομιλητές του TEDxChios
  • επικοινωνήσει με υποψηφίους για την εκδήλωση που έχουν επιλεγεί για συνέντευξη ή απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες
  • αποθηκεύσει πληροφορίες σε αρχείο σε περίπτωση που χρειαστεί στο μέλλον

 

3. Προσωπικά δεδομένα παιδιών και ανηλίκων

Δεν συλλέγουμε σκόπιμα προσωπικές πληροφορίες από παιδιά και ανηλίκους χωρίς την έγκριση των γονιών. Αν μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει οποιαδήποτε πληροφορία από ένα παιδί ή έναν ανήλικο χωρίς την έγκριση του γονιού, θα τη διαγράψουμε από τη βάση δεδομένων μας όσο το δυνατόν συντομότερα. Αν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει πληροφορίες από ένα παιδί ή ανήλικο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο privacy@tedxchios.com.

 

4. Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να ενημερώνεται κατά διαστήματα και όταν η πολιτική ενημερώνεται, η ημερομηνία έκδοσης θα εμφανιστεί στην κορυφή της πολιτικής απορρήτου. Αν κάνουμε material (δομικές αλλαγές) θα ειδοποιηθείτε εδώ.

 

5. Τα δικαιώματά σας για τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το νόμο.

Όλοι οι χρήστες της ιστοσελίδας μας έχουν τα δικαιώματα που παρέχονται από τους ευρωπαϊκούς (GDPR) και ελληνικούς νόμους αναφορικά με την πρόσβαση στα δεδομένα μας το δικαίωμα άρνησης, το δικαιώμα πληροφόρησης και συγκεκριμένα άλλα σχετικά δικαιώματα που παρέχονται από το νόμο. Στην περίπτωση που χρήστες θέλουν να ασκήσουν οποιοδήποτε από τα δικαιώματά τους σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα μπορούν πάντα να επικοινωνήσουν με την ομάδα του TEDxChios στο privacy@tedxchios.com. Επιπροσθέτως, οι χρήστες έχουν πάντα το δικαίωμα να επικοινωνήσουν με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων στο http://www.dpa.gr για περισσότερες διευκρινίσεις ή σχετικές ενέργειες.

 

Πολιτική μικροδεδομένων

Η ιστοσελίδα www.tedxchios.com (η “Ιστοσελίδα”) χρησιμοποιεί μικροδεδομένα για να αποθηκεύσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας/το τάμπλετ/το κινητό σας. Η παρούσα Πολιτική Μικροδεδομένων εξηγεί πώς χρησιμοποιούμε αυτά τα μικροδεδομένα και γιατί. Περιηγούμενοι στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε και συναινείτε στη χρήση των μικροδεδομένων στη συσκευή σας, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της Πολιτικής. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μικροδεδομένα από την Ιστοσελίδα, μπορείτε είτε να επιλέξετε ποια μικροδεδομένα αποδέχεστε και ποια όχι ή μπορείτε να αποφύγετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.

Τι είναι τα μικροδεδομένα;

Τα μικροδεδομένα είναι σύντομα κείμενα τα οποία περιλαμβάνουν λίγες πληροφορίες που αποθηκεύονται στη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Τα κείμενα αυτά αποστέλλονται πίσω στην ιστοσελίδα που περιηγηθήκατε, κάθε φορά που ξαναεπισκέπτεστε την ίδια ιστοσελίδα ή μπορεί να σταλθούν σε άλλες ιστοσελίδες που αναγνωρίζουν τα συγκεκριμένα μικροδεδομένα που συλλέγονται. Αυτά τα μικροδεδομένα δεν θα λάβουν ποτέ πληροφορίες από τη συσκευή σας ή οποιοδήποτε από τα αρχεία που αποθηκεύονται σε αυτή.

Πως χρησιμοποιούμε τα Μικροδεδομένα;

Τα μικροδεδομένα χρησιμοποιούνται προκειμένου να διευκολυνθεί η περιήγησή σας σε οποιοδήποτε είδος ιστοσελίδας, να θυμηθείτε τις προτιμήσεις σας και γενικά να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Επιπροσθέτως, τα μικροδεδομένα χρησιμοποιούνται για να λαμβάνετε περισσότερες διαφημίσεις και προωθητικό υλικό σχετικά με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Αυτά τα μικροδεδομένα δεν αναγνωρίζουν προσωπικά τον χρήστη, μόνο τη συσκευή που χρησιμοποιείται από τυχαία αναπαραγόμενα Ids. Περιηγούμενοι στην ιστοσελίδα www.tedxchios.com, συναινείτε με την τοποθέτηση και αναγνώριση μικροδεδομένων στην ιστοσελίδα όπως επίσης οποιουδήποτε άλλου συνδεδεμένου subdomain και επίσης συναινείτε στην πλήρη χρήση των ψηφιακών μας υπηρεσιών.

Τύπος μικροδεδομένων που χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα www.tedxchios.com

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί μικροδεδομένα προκειμένου να κάνει την περιήγησή σας ευκολότερη και να παρέχει μια μοναδική εμπειρία στο χρήστη

Τεχνικά μικροδεδομένα

Τα τεχνικά μικροδεδομένα χρησιμοποιούνται για την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας. Ο μόνος σκοπός των τεχνικών μικροδεδομένων που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα είναι να μεταφέρει συγκεκριμένες απαραίτητες πληροφορίες για την καλύτερη περιήγηση του χρήστη ή να παρέχει μια συγκεκριμένη υπηρεσία που έχει αιτηθεί ειδικά από χρήστη.

Τέτοια μικροδεδομένα μπορεί να διακριθούν σε μικροδεδομένα του προγράμματος περιήγησης, sessioncookies, και μικροδεδομένα διαφημίσεων. Όλα αυτά χρησιμοποιούνται για να διασφαλιστεί η καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας:

  1. α) Μικροδεδομένα προγράμματος περιήγησης (απαραίτητα)

Τα μικροδεδομένα προγράμματος περιήγησης είναι υπεύθυνα για όλες τις βασικές λειτουργίες της ιστοσελίδας. Αυτά τα μικροδεδομένα είναι απαραίτητα προκειμένου εσείς να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, να έχετε πρόσβαση οπουδήποτε και σε όλες τις ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας και να προσωποποιήσει την περιήγησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας (γλώσσα κλπ). Δεν μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε από τις βασικές μας υπηρεσίες μέσα από την ιστοσελίδα μας χωρίς τέτοια μικροδεδομένα και αρνούμενοι τη χρήση τέτοιων μικροδεδομένων, δεν θα μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας. Για τέτοια μικροδεδομένα που αποθηκεύονται στη συσκευή σας, η συγκατάθεση του χρήστη δεν απαιτείται να αποκτηθεί αλλά η ιστοσελίδα είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει το χρήστη σχετικά με την ύπαρξή της.

  1. b) Session cookies

Session ή μικροδεδομένα ανάλυσης χρησιμοποιούνται για να συλλέξουμε ανώνυμα, πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των χρηστών, τη συμπεριφορά του χρήστη και των τύπων αλληλεπίδρασης που έχουν οι χρήστες μας ενώ είναι στη σελίδα μας.

  1. c) Μικροδεδομένα διαφημίσεων

Τα μικροδεδομένα διαφημίσεων χρησιμοποιούν πληροφορίες αναφορικά με την περιήγησή σας προκειμένου να παρέχουμε διαφημίσεις και προωθητικό υλικό σχετικό με τις προτιμήσεις σας, προκειμένου να ελέγξουμε τον αριθμό που μια διαφήμιση ή ένα προωθητικό υλικό εμφανίζεται στην οθόνη σας και προκειμένου να μετρήσει την αποτελεσματικότητά μιας διαφημιστικής καμπάνιας ή προωθητικού υλικού.

 

Μικροδεδομένα τρίτων

Εκτός από τα μικροδεδομένα μας, μικροδεδομένα τρίτων, τοποθετούνται στη συσκευή σας κατά τη διάρκεια της περιήγησης στην ιστοσελίδα μας. Τα μικροδεδομένα τρίτων εγκαθίστανται από διαφορετική ιστοσελίδα εξαιτίας του γεγονότος ότι κάθε ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει πληροφορίες από διαφορετικούς servers υπολογιστών από αυτόν που φιλοξενείται η σχετική ιστοσελίδα.

Τα μικροδεδομένατρίτων που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα μας είναι τα ακόλουθα:

Fbp→ χρησιμοποιείται από το Facebookγια να παραδώσει μια σειρά από διαφημίσεις προϊόντων όπως προσφορές σε πραγματικό χρόνο από τρίτους διαφημιζόμενους/διαφημιστές(;)

Ga → χρησιμοποιείται για να διακρίνει χρήστες. Από το Google Analytics

Gid → Χρησιμοποιείται για να διακρίνει χρήστες. Από το Google Analytics

Gat → Χρησιμοποιείται για να ρυθμίσει το ρυθμό αιτημάτων. Αν το GoogleAnalytics αναπτύσσεται από το GoogleTaskManager, αυτό το μικροδεδομένο θα ονομαστεί _dc_gtm_<property-id>

SocitalTrackingBrowserID → by moosend iframe

Socital → by moosend iframe

Fr → κρυπτογραφημένοFacebook ID καιBrowser ID

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα παραπάνω μικροδεδομένα διατηρούνται σύμφωνα με το νόμο που εφαρμόζεται, δεν πωλούνται, αποκαλύπτονται ή μεταφέρονται σε τρίτους, εκτός και αν απαιτείται από το νόμο.

Διαχείριση μικροδεδομένων – Πώς μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις των μικροδεδομένων στο πρόγραμμα περιήγησής μου;

Είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία την ιδιωτικότητας των προσωπικών σας δεδομένων. Έτσι, δεν αποθηκεύουμε στα μικροδεδομένα μας πληροφορίες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουμε. Αν για κάποιο λόγο δεν συμφωνείτε με την αποθήκευση πληροφοριών που συλλέγονται μέσα από τα μικροδεδομένα μας στη συσκευή σας ή αν θέλετε να αναθεωρήσετε τη ρύθμιση των μικροδεδομένων που χρησιμοποιείται από την ιστοσελίδα, χρειάζεται να γνωρίζετε τα ακόλουθα:

Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των μικροδεδομένων σας στο πρόγραμμα περιήγησής σας προκειμένου να ενημερωθεί πριν οποιαδήποτε τοποθέτηση μικροδεδομένου στη συσκευή σας, απενεργοποιήστε οποιοδήποτε και όλα τα μικροδεδομένα που χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα ή διαγράψτε τα μικροδεδομένα που ήδη έχουν εγκατασταθεί στη συσκευή σας.

Γενικά, πολλές από τις λειτουργίες της ιστοσελίδας λειτουργούν χωρίς τη χρήση μικροδεδομένων. Αλλά, αν απενεργοποιήσετε όλα τα μικροδεδομένα δεν θα μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις των μικροδεδομένων στα προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιούνται περισσότερο μπορούν να βρεθούν στους ακόλουθους συνδέσμους:

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefox

https://www.mozilla.org/en-US/privacy/websites/#cookies

Chrome

https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

Safari

https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/sfri11471/mac

Opera

https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μικροδεδομένα μπορούν να βρεθούν στις ακόλουθες ιστοσελίδες:

www.allaboutcookies.org

www.youronlinechoices.eu