Το TEDxChios αποτελείται από 25+ εθελοντές με ανήσυχο πνεύμα και με την αποστολή να μεταδώσουν τη μη κερδοσκοπική φύση, την εθελοντική αξία και το καινοτόμο πνεύμα του TED. Μέσα από ομιλίες ανθρώπων που θέλουν να μοιραστούν τις ιδέες και τις σκέψεις τους με το κοινό, στόχος του TEDxChios είναι να προκαλέσει το διάλογο, να διευρύνει τους ορίζοντες και να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον στο νησί.

 

Σχετικά με το TED

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στη διάδοση ιδεών , συνήθως σε μορφή μικρών, αλλά ταυτόχρονα δυναμικών ομιλιών. Το TED ξεκίνησε το 1984 ως μια διάσκεψη όπου η Τεχνολογία, η Ψυχαγωγία και ο Σχεδιασμός συνέκλιναν. Σήμερα, καλύπτει σχεδόν όλους τους τομείς, από την Επιστήμη και την Επιχειρηματικότητα, έως παγκόσμιες θεματικές. Το TED είναι μια παγκόσμια κοινότητα, η οποία υποδέχεται ανθρώπους από κάθε κλάδο και πολιτισμό, οι οποίοι αναζητούν μια βαθύτερη κατανόηση του κόσμου. Αυτό που ενώνει, εμάς, τα μέλη του TED σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η κοινή μας πεποίθηση στη δύναμη των ιδεών που μπορούν να αλλάξουν τις αντιλήψεις μας, τις ζωές μας και τελικά όλο τον κόσμο προς το καλύτερο.

Στόχος των ομιλιών είναι να διαδώσουμε ιδέες και να προκαλέσουμε το διάλογο στις κοινότητες που φιλοξενούν το TED.

Σχετικά με το TEDx

X=independently organized TED event

Το πρόγραμμα TEDx αναλαμβάνει να μεταδώσει το πνεύμα της αποστολής του TED για ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν στις τοπικές κοινότητες σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα TEDx οργανώνονται από ανθρώπους με ανησυχίες που αναζητούν νέες ιδέες και προκαλούν το διάλογο στην κοινότητά τους. Περιλαμβάνουν ομιλητές σε ζωντανή μετάδοση και οργανώνονται ανεξάρτητα υπό την αιγίδα του TED, η οποία παραχωρείται δωρεάν. Κάθε ομάδα λειτουργεί ανεξάρτητα από το TED και άλλα όμοια TEDx προγράμματα.